Klubske objave

TRADICIONALNE KLUBSKE PRIPRAVE UMAG, 18. 3. – 24. 3. 2019

Naše 5. spomladanske klubske priprave bodo tradicionalno potekale v Umagu in sicer nastanjeni bomo v hotelu Sol Garden Istra****. Za vas pripravljamo kar nekaj novosti. Ena izmed teh je, da boste prvič imeli možnost 7-dnevnih priprav! Prav tako smo tudi veseli, da se nam bodo, kakor lansko leto, tudi letos na pripravah pridružili prijatelji iz triatlonskega kluba Velenje.


Termin naših priprav bo od 18.3. – 24.3. 2019, se pravi od ponedeljka do nedelje. Imate na voljo tri različne opcije:

  • 7- dnevne priprave; za mladince, rekreativce začetnike in “pro” reakreativce
  • 5- dnevne priprave (20.3. – 24.3. 2019, sreda – nedelja); namenjeno za otroke od 6 – 14 leta; rekreativce začetnike in “pro” reakreativce
  • Vikend paket (22.-24.3. 2019, petek – nedelja); namenjene za odrasle, ki si želijo malo krajši aktiven oddih na morju in v dobri družbi

Priprave bodo kot ponavadi potekale pod strokovno izobraženimi in usposobljenimi trenerji triatlona z dolgoletnimi izkušnjami. Glede na število prijavljenih bomo zagotovili seveda primerno število trenerjev, da bo vse potekalo čim bolj varno, tekoče in kakovostno! Trenerji bodo tudi zagotovili, da bo trening čim bolj prilagojen glede na posameznika, saj to je pravi pristop, da se bo vadeči dobro počutil na pripravah in obenem naredil tudi osebni napredek.

Naj poudarimo, da se lahko priprav udeležite seveda tudi tisti, ki bi na primer radi samo tekli/kolesarili/plavali, saj ni obvezno, da ste prisotni na vseh vadbah.

Novost bo tudi ta, da bo v popoldanskih urah organizirana vadba moči, ki bo primerna za tiste, ki boste malo manj aktivni oz. bi se nam pridružili samo na tej vadbi! Torej, če ima nekdo biti samo malo aktiven, preostali del dneva uživati po svoje in se npr. sproščati ob obali, je prav tako lepo vabljen, da se nam pridruži v Umagu!

DNEVNI RAZPORED:

Pred zajtrkom bomo opravili plavalni trening, v dopoldanskem času bo opravljen kolesarski ali tekaški trening, popoldne pa bo sledil trening, kateri ni bil na seznamu dopoldne in, kakor smo že omenili, možnost vadbe moči. Po večerji bo sledil kratek sestanek glede prihodnjega dne. Novost je tudi ta, da bomo organizirali 1-2 predavanji/delavnici, ki bosta izvedeni v popoldanskem ali večernem času. Točen dnevni razpored aktivnosti po urah bo odvisen predvsem od vremena, zato boste zmeraj glede tega seznanjeni večer prej.

Točna navodila glede priprav (čas zbora, potrebna oprema,…), boste prijavljeni prejeli na svoj email naslov.


PRIJAVE

Prijave zbiramo do nedelje, 15.2. 2019, preko spletne prijavnice (KLIK).

Prijava je POTRJENA po nakazilu najkasneje do 15.2. 2019. Navedene zneske, koliko je potrebno plačati, najdete v ceniku priprav.

Zaradi omejenega števila ljudi imajo pri prijavi prednost osebe, ki bodo trenirale. V primeru neizkoriščenega prostora, se bodo lahko pridružili tudi ostali.

*OPOZORILO: Zaradi omejenega števila vas pozivamo, da s prijavo pohitite! Velja pravilo “Kdor se prej prijavi, prej uživa v Umagu”.

 


 CENIK PRIPRAV

V ceno priprav je všteto:

– polni penzion
– namestitev
– v času obroka 1x na osebo sok/voda
– koriščenje bazena, fitnesa, predavalnice in dvorane
– treningi pod strokovno usposobljenimi in izobraženimi trenerji in vaditelji triatlona
– različne težavnosti treningov (za VSAKEGA se bo našel primeren trening)
– možnost 2-4 treningov na dan
– svetovanje iz strani strokovno usposobljenih in izobraženih trenerjev in vaditeljev triatlona
– 1-2 izobraževanji/delavnici
– uživanje v treniranju
– zabava & druženje s sotriatlonci


CENE PRIPRAV

Tabela 1: Cena priprav za člane TK UTRIP in TK Velenje.

* v primeru enoposteljne sobe v hotelu je doplačilo 12€/dan


NAČIN PLAČILA

Plača se v 2. obrokih in sicer:
– 1. obrok do 15.2. 2019 (glej tabelo 2; s tem je prijava potrjena)
– 2. obrok do 15.3. 2019 (razlika do celotne cene na Tabeli 1)

Tabela 2: Cena prvega obroka.

Plačilo nakažete na:

TRIATLON KLUB VELENJE
GUBČEVA CESTA 20, VELENJE, 3320 VELENJE
TRR: SI56 0242 6025 5242 745
Namen plačila: PRIPRAVE 2019 – IME IN PRIIMEK/DRUŽINA XY

*OPOZORILO: Na priprave prinesite s seboj potrdilo o celotnem plačilu priprav.


ℹ️ KONTAKT

V primeru kakršnih koli dodatnih infomacij, nas kontakatirjte na info@tk-utrip.si.


Se vidimo v Umagu!

TK UTRIP
“Kjer vsak šteje!”

 

 

Decembrski UTRIP

Decembrski UTRIP je poskrbel, da nam tudi v zadnjem, veselem mesecu leta 2018 ni bilo dolgčas, saj smo v klubu pripravili štiri dogodke, namenjene druženju.

Tri zaporedne sobote, 8., 15. in 22. decembra, med 14. in 16. uro smo lahko začutili UTRIP Kamnika. Dogodek je bil namenjen športno-kulturni animaciji otrok. Zbrali smo se na Glavnem trgu, od koder nas je pot vodila do Malega gradu, gradu Zaprice in Keršmančevega parka. Na vsaki točki so potekale zanimive naloge, povezane s kamniško znamenitostjo, na kateri smo se nahajali. Vsem udeležencem je bil na voljo topel čaj, otroci so dobili tudi bidone z napisom UTRIP.

V nedeljo, 16. decembra, smo se v lepem številu odpravili na prednovoletni pohod na Stari grad, čeprav je bil dokaj mrzel dan. Zbrali smo se pred srednjo šolo, nato pa nas je pot vodila mimo zdravstvenega doma proti Staremu gradu. Na cilju smo naredili skupinsko fotografijo in se ob toplih napitkih prijetno družili.

Pozabiti ne smemo na petek, 28. decembra, ko smo nekateri uživali v malo drugačni dejavnosti na drsalkah na kamniškem drsališču. Vsak je drsal po svojih zmogljivostih in lahko se pohvalimo, da je bilo super!

Napisala Mojca Ogrin


TK UTRIP made sure none of us was bored in the last, merry month of December 2018. We carried out four different events with the intention of socializing.

On three successive Saturday afternoons, the 8th, 15th and 22nd December, we could get the UTRIP feeling of Kamnik. The event was dedicated to children’s sports and cultural animation. Glavni trg (Main square) was the meeting place and from there we went to Mali grad (Little castle in the town), castle Zaprice and Keršmanc park. Every point offered interesting tasks related to its surroundings. The participants all got free tea and the children got a sports bottle with the UTRIP sign.

On Sunday, 16th December, many of us went on a pre-new year’s hike to Stari grad (Old castle above Kamnik) despite the low temperature. We gathered in front of the local secondary school, went past the health centre and continued to the top of the hill. There, we made a couple of group photos and warmed ourselves with hot drinks while having a great time socializing.

We absolutely must mention another December activity. On Friday, 28th December, a few of us went ice-skating. We enjoyed it despite our different competencies. It was fun!

Written by Mojca Ogrin

Predavanje: Uravnotežena prehrana pri športni dejavnosti

Ker prehrana močno vpliva na naše življenje ste lepo vabljeni, na
BREZPLAČNO predavanje: Uravnotežena prehrana pri športni dejavnosti


Predavanje bo v soboto 19. januarja ob 16:00 v Kamniku.


Vabljeni ste vsi naši člani, vadeči na vadbah TK UTRIP,  vaši najbljižji in še posebaj oseba, ki pri vas skrbi za prehrano.

Predavateljica Mila Terčelj

Predavanje bo organizirano v sodelovanju s Centrom za krepitev zdravja Kamnik. Vodila ga bo Mila Terčelj, mag. diatetike in univ. dipl. inž. živilske tehnologije.

Na predavanju dolgem slabo uro, bo predstavljena:
– zdrava prehrana,
– prehrana športnika,
– prehrana mladega športnika,
– ženska triada in trada pri moških,
– pomen pravilnega vnosa hrane glede na telesno aktivnost,
– ter ostale, vam zanimive tematike.

Predvanje ne bo zgolj “predavanje”, ampak je namen usmeriti v diskusijo in odgovarjanje na vaša vprašanja, katera si morda že dalj časa zastavljate glede prehrane.

 


Rok prijave je četrtek 17. januar.
Prijavljeni boste obveščeni o točni lokaciji naknadno, saj je odvisna od števile prijav.

Prijavite se preko e-pošte: info@tk-utrip.si
Za prijavo napišite: vaše ime in priimek, kontakt in število prijavnih mest.

Število mest je omejeno, zato pohitite!

Povezava do FB dogodka (klik).


Upamo, da vam je tematika zanimiva in da se vidimo v velikem številu!

TK UTRIP
“Kjer vsak šteje!”

Decembrski UTRIP – dogodki

December je čas veselja in druženja, zato smo v klubu poskrbeli, da nam in vam v decembru ne bo dolgčas ter pripravili 4 dogodke.


Prednovoletni pohod na Stari grad (klik)

V nedeljo, 16.12. 2018, bo organiziran prednovoletni pohod na Stari grad. Namen tega dogodka je DRUŽENJE, zato se ne obremenjujte s tempom hoje.


Zbor
bo pred srednjo šolo, od kjer se bomo skupaj odpravili proti Starem gradu. Pot bo izbrana na podlagi vremenskega stanja.

Vabljeni vsi člani kluba, prijatelji, sponzorji in vsi ostali, ki bi se želeli malo “premigati” in uživat v dobri družbi na svežem zraku!

 

Potrdite prihod na dogodku & povabite svoje bližnje ter prijatelje! Več nas bo, bolj bo veselo!


Začuti UTRIP Kamnika! (klik)

V okviru projekta “Spodbujanje obiska in utripa v mestnem jedru Kamnika v decembru” bomo organizirali dogodek, katerega bomo izvedli vse skupaj 3-krat.

 

Kaj❓ Športno-kulturna animacija otrok v centru Kamnika

Kdaj❓ 8., 15. in 22. december od 14:00 do 16:00

Kje❓ Glavni trg, Kamnik – zbor pri klubski stojnici

 

Dogodki bodo namenjeni za vse otroke. V primeru, če bo otrok star manj kot 6 let, mora biti v spremstvu tudi en starš/skrbnik otroka.

Zbrali se bomo pri klubski stojnici na glavnem trgu, pohod bo pa potekal na tri točke in sicer:
1. Mali grad
2. Grad Zaprice
3. Keršmančev park

Za vsako točko (v naključno vrstnem redu) bomo porabili približno 40 minut.
Ogled točk bo potekal preko igre, zabave, na aktiven in otrokom primeren način ter obenem bodo izvedeli razne zanimivosti v povezavi z oglednimi točkami. Po ogledu vsake točke, se vrnemo na zborno mesto in nato štartamo do nove. Torej tudi tisti, kateri ne morete priti na dogodek ob 14h, se nam lahko pridružite kasneje!

Zagotovljeno bo tudi za varnost z dovoljšnjim številom trenerjev in animatorjev.

Za vse udeležence bomo poskrbeli s toplim brezplačnim napitkom, katere bodo lahko vzeli na stojnici na zbornem mestu.


Lepo vabljeni, da se nam pridružite v čim večjem številu ter skupaj naredimo december čaroben!

UTRIPOVCI na pokalni podelitvi najboljšim triatloncem in triatlonkam sezone 2018

Utripovci smo se v petek, 23. 11. 2018, udeležili zaključne prireditve Triatlonske zveze Slovenije, ki je potekala v dvorani Janus hotela Austria Trend v Ljubljani. Predsednik TZS Mitja Tašler in najuspešnejša slovenska triatlonka Mateja Šimic sta podelila diplome in pokale najboljšim triatloncem leta 2018. Razveselili smo se letošnje novosti: najmlajšim so namreč podelili priznanja in nagrade v treh kategorijah glede na število nastopov v različnih disciplinah. Naslov Triatlonček začetnik so si zaslužili Utripovci Luka Turšič, Liam Štebe, Juš Ogrin in Liam Lupše, Izkušeni triatlončki so postali Utripovci Jaka Mlakar, Marcel Pavlin, Jakob Gašperič in Nace Mlakar, naziv Super triatlončka pa sta si prislužila Utripovca Maj Mandič in Lina Bela Kočar. S to gesto so vsi otroci dobili priznanje, da štejejo. Prireditev se je nadaljevala s podelitvijo pokalov najuspešnejšim v pokalih Duatlon in Triatlon v različnih starostnih kategorijah, ter razglasitev Super pokala. Obakrat je bila med mlajšimi mladinkami najboljša Utripovka Neža Pogačar, med kadeti pa si je v obeh pokalih 3. mesto prislužil Utripovec Žiga Podgoršek. Čestitke vsem dobitnikom priznanj. Triatlon je zabaven.

A large number of TK Utrip members attended the Triathlon Federation of Slovenia award ceremony for the year 2018, which was held on Friday, 23rd November 2018, in the Janus conference hall of the Austria Trend hotel in Ljubljana. The president of the federation Mitja Tašler and the most successful Slovene female triathlon competitor Mateja Šimic presented the awards to the best triathlon competitors of 2018. This year’s novelty delighted us: the youngest competitors were given the recognition awards according to the number of their competition entries. TK Utrip members Luka Turšič, Liam Štebe, Juš Ogrin, and Liam Lupše were awarded the Triathlon Beginner title, while Jaka Mlakar, Marcel Pavlin, Jakob Gašperič and Nace Mlakar became Experienced Triathlon Competitors, and Maj Mandič and Lina Bela Kočar won the title of Super Triathlon Competitors. This gesture shows that children count as well and their effort is recognized. The ceremony continued with the award presentations to the best in the Duathlon and Triathlon Cups in various age categories. Neža Pogačar won both in her age category, and Žiga Podgoršek was the third in the Duathlon and Triathlon Cups in his age category.  Congratulations to all award winners. Triathlon is fun.

 

 

 

KLUBSKI PIKNIK

Predzadnje nedeljsko popoldne v oktobru je bilo namenjeno malce drugačnemu druženju Utripovcev kot sicer. Zbrali smo se na Rudniku v galeriji Repanšek, kjer je potekal tradicionalni jesenski Utripov piknik. Prav vsak je s svojo prisotnostjo prispeval k prijetnemu vzdušju, tako nam je bilo kljub nižjim temperaturam in kapljam dežja toplo ob kaminu, jedeh z žara, kostanju in odlični kavi ter pecivu, ki so ga spekli nekateri starši. Trener Miha nas je presenetil s prav posebnimi Utripovimi mafini, ki jih je spekla njegova punca Damjana. Praznoval je rojstni dan, zato so mu njegovi varovanci ubrano zapeli »Vse najboljše«. Še preden so se pokazali sončni žarki, so se otroci, polni energije, lovili na zelenici, igrali badminton in nogomet ter druge športne igre. Tradicionalno je bilo tudi mesto skupinske fotografije, ki nam bo ostala za spomin na čudovit dan.

Družini Repanšek se lepo zahvaljujemo za odlično piknik lokacijo.

 

The Sunday before last in October, the members of the triathlon club TK Utrip spent their time a bit differently than usual. We gathered in Rudnik at the Repanšek gallery for the traditional autumn picnic. Each and everyone contributed to the wellbeing of triathletes and their families. The low temperatures and rain did not spoil our mood since we kept warm by the fireplace eating chestnuts and food from the grill or drinking excellent coffee. We enjoyed pastry made by some of the parents. Coach Miha surprised us with special Utrip muffins as it was his birthday. They were made by his girlfriend Damjana. His protégés sang him the “Happy Birthday” song. Even before the sun came out from behind the clouds, the children, who are always full of energy, started running around the lawn, playing various sports games. We did not forget to take the traditional group photo, which will remind us of the wonderful day throughout the following years.

 

Urnik aktivnosti nove sezone

Urnik

Aktualni razpored naših vadb (brez vadb mladinsko-članske ekipe), ki zajemajo vadbe za najmlajše (plavalni tečaj, suha vadba do 7 let), šolo triatlona (skupina 6-10 let, skupina do 14 let) in rekreativno vadbo za mladostnike in odrasle (tek, plavanje in vadba moči – splošne kondicije).
 
Uvodna ura vsake vadbe je BREZPLAČNA, zato si vzemite čas, pridite, preizkusite in uživajte v gibanju!